loading...

موسسه حقوقي

مشاوره حقوقي

بازدید : 329
11 زمان : 1399:2

مشاوره حقوقي پرسش : چرا بايد به مشاور حقوقي مراجعه كنيم ؟
در ابتدا بايد به معنا و مفهوم مشاور بپردازيم . مشاور در لغت به معناي مشير و وزير آمده و در اصطلاح به فردي اطلاق مي شود كه در امري تخصص دارد و ما براي رهنمايي به او مراجعه مي كنيم . در دنياي امروز با توجه به پيشرفت روز افزون علم و تخصصي شدن شاخه هاي علوم اين امكان براي ما وجود ندرد تا خود به تنهايي بدون مراجعه به افراد كاردان و متخصص از پس مشكلات در زمينه هاي مختلف بربياييم .
زماني مراجعه به مشاور كاري سخت و بيهوده تلقي مي شد . اما با گسترش قوانين و فرهنگ استفاده از مشاور حقوقي امري بديع و لازم مي نمايد . زيرا با رجوع و مشورت با وكلاي كاردان و متخصص مي توان از بروز مشكلات بزرگ و عديده و در پاره اي مسايل از حادتر شدن موضوعات جلوگيري نمود .
همان طور كه دين اسلام براي انجام فرائض ديني خود افراد متخصصي را جهت تقليد عوام معين نموده ، ما نيز در مسائل حقوقي براي پيشگيري و حل و فصل مشكلات حقوقي خود بايد به افراد متخصص در اين زمينه رجوع كنيم .
بعد از مشورت هرگز كسي گمراه نخواهد شد و به بيراهه نخواهد رفت ( مواعظ عدديه ص ۱۵ پيامبر گرامي اسلام ( ص )
امروزه در جامعه ما هر شخصي نياز به كمك و مشاوره در مورد موضوعات مهم ، تصميمات و يا رفع مشكلات خود در زندگي را كم و بيش تقريبا دارد كه اين امر جز با مشاوره با افراد خبره و متخصص و كاردان ميسر نميشود با پيشرفت كسب و كارها انواع مشاوره ها از جمله مشاوره حقوقي تغيير پيدا كرده ميتوان مشاوره حقوقي رو به ۳ دسته تقسيم كرد كه امروزه مي توان از آنها به مشاوره حقوقي آنلاين و مشاوره حقوقي حضوري و مشاوره حقوقي تلفني نام برد البته در مورد اين نوع مشاوره ها مزايا و معايبي براي افرادي كه نياز به كمك دارند وجود دارد كه آنها رو بررسي ميكنيم :
از مزايا و معايب مشاوره حقوقي آنلاين و مشاوره حقوقي حضوري ميتوان به موارد زير اشاره كرد :در مشاوره حقوقي آنلاين بنا به درخواست كاربران و سوالات آنها در فروم ها يا صفحات تماس با ما كه موسسه حقوقي حامي دادگستر ساعد اين افتخار را دارد كه از طريق صفحه تماس با ما و فروم مربوطه ، سوالات شما را به صورت آنلاين جواب دهد همچنين مورد ديگري مي باشد كه به صورت نظرات است كه در پايين همين نوشته و ديگر نوشته ها كاربران ميتوانند سوالات خود را پرسيده و جواب را در ساعات كاري دريافت كنند ، مشاوره حقوقي تلفني نيز مشابه با همان مشاوره حقوقي آنلاين مي باشد و بسياري از مشكلات مردم و تصميمات مهم آنها با مشاوره حقوقي آنلاين و تلفني حل شده است اما در مورد اين نوع مشاوره ها معايبي نيز وجود دارد .
مطمئنا گاهي اوقات سوالات به صورت اشتباه پرسيده ميشود و با جزئيات كامل سوال مربوطه پرسيده نميشود ، در مشاوره حقوقي آنلاين و مشاوره حقوقي تلفني ديگر خبري از بررسي دقيق پرونده موكل نمي باشد و بررسي جزئيات توسط وكيل خبره صورت نميگيرد بنابراين يكي از اشتباهات بسياري از افراد اين مي باشد كه از طريق مشاوره حقوقي آنلاين و تلفني قصد حل مشكلات بزرگ خود را دارند.
مطمئنا براي حل مشكلات بزرگ نياز به بررسي دقيق پرونده شما توسط وكيل خبره ، الزامي مي باشد و از مشاوره حقوقي آنلاين و تلفني ميتوان فقط در مورد مشكلات و سوالات كوتاه و كم اهميت تر بهره برد.پس اگر فكر مي كنيد كه تصميم بزرگي را ميخواهيد بگيريد و يا به مشكل بزرگي برخورده ايد حتما از مشاوره حقوقي حضوري استفاده كنيد ، همچنين در مشاوره حقوقي حضوري با صحبت با وكيل پايه يك دادگستري ، موكل اطمينان خاطر خواهد كرد كه راه را درست ميرود و كار او توسط افراد خبره بررسي و پيگيري ميشود و به آرامش خاطر ميرسد .
در نهايت با اتمام اين موضوع موسسه حقوقي حامي هميشه سعي در رفع مشكلات و سوالات موكلان خود بوده است و هميشه سعي در ارائه بهترين مشاوره حقوقي و كمك به موكلان خود تا حدالامكان بوده است.
موسسه حقوقي حامي دادگستر ساعد ارائه دهنده كليه ي خدمات حقوقي و وكيل حقوقي سوال : چنانچه پس از عقد صلح عمري مصالحه فوت كند و ملك را به رهن داده باشد وضعيت عقد صلح و عقد رهن به چه شكل است ؟ جواب : با ايجاد عقد صلح عمري مصالح مالكيت عين را به شخصي واگذار مي كند اما حق انتفاع از مال الصلح را براي خود يا ديگري به مدت عمر خود يا ثالث نگه مي دارد در اين صورت با توجه به اينكه مصالح مالك منافع مال الصلح است و مي تواند اقدام به دادن رهن و اجاره كند به انعقاد عقد رهن كه جزء عقود لازم است و برهم نمي خورد مگر در موارد معينه مي كند ( لازم به ذكر است كه در صورت فوت راهن يا مرتهن حق رهن برهم نمي خورد ).
حال اگر پس از انعقاد حق رهن و دريافت وجه توسط مصالح عقد صلح كه همان راهن عقد رهن است فوت كند با فوت اين فرد طرف عقد صلح عمري كه مالك عين است مشروط به پرداخته شدن دين مرتهن كه حال جز ء ديون تركه است و در صورت نداشتن تركه بايد توسط طرف صلح كه مالك عين است پرداخت گردد . تا در كنار مالكيت عين مالك منافع نيز بشود تا از تضييع حق مرتهن جلوگيري شود .

نويسنده : كارشناس حقوقي آقاي سليماني

در عقد صلح عمري ، سوال : آيا امكان فسخ يا اقاله عقد صلح عمري وجود دارد ؟
جواب : در ابتدا به يك قسم تقسيم بندي عقود و تعريف آنها مي پردازيم سپس به تعريف حق فسخ و اقاله و در انتها نيز جمع بندي و پاسخ سوال
۱ – عقد جايز :عقد جايز عقدي است كه هريك از طرفين مي توانند هر زمان كه بخواهند با اعلام خود به طرفين ديگر عقد آن را برهم بزنند .
پس با اين اوصاف از عقد جايز حق فسخ در آن كاربرد ندارد . مانند عقد وكالت

۲ – عقد لازم :عقد لازم كه خود اشكال گوناگوني دارد . عقدي است كه برهم نمي خورد مگر در موارد مصرحه در قانون از جمله فسخ به خياريا اقاله حال كه فهميديم عقد لازم و جايز چيست مي پردازيم به نحوه برهم زدن آن با استفاده از حق فسخ و اقاله .
هرگاه ضمن عقد لازمي مانند عقد صلح براي طرفين يا ثالث حق فسخي باشد آن فرد مي تواند با استفاده از حق خود عقد را فسخ كند در غير اين صورت نمي توان عقد را بر هم زند . اما در مورد اقاله ، اقاله را زماني مي توان انجام داد كه طرفين عقد بر بهم خوردن آن تراضي كنند . پس يك نفر از اطراف عقد به تنهايي نمي تواند عقد لازم صلح را اقاله كند و يا در صورت عدم وجود فسخ آن را فسخ كند .
برگرفته از مجموعه مقالات تيم وكلاي موسسه حقوقي حامي دادگستر ساعد : وكيل پايه يك دادگستري سجاد عروجي
در صورت نياز به مشاوره حقوقي تماس بگيريد.
موسسه حقوقي حامي دادگستر ساعد ارائه دهنده كليه ي خدمات حقوقي و وكيل حقوقيمراحل و نحوه اجرا گذاشتن مهريه از طريق ثبت با توجه به قانون جديد و الزامي شدن مطالبه مهريه از طريق اجراي ثبت نحوه مطالبه آن را به شرح ذيل و مختصر توضيح مي دهم .
س ) براي مطالبه مهريه از طريق اجراي ثبت ابتداعا بايد به كجا مراجعه كرد؟ج ) براي مطالبه مهريه از طريق اجراي ثبت ابتداعا بايد به دفتر خانه ازدواج مندرج در عقد نامه يعني دفتر خانه اي كه زوجين به عقد يكديگر درآمده اند مراجعه كرد .

س ) براي مطالبه مهريه چه مداركي نياز است ؟ج ) براي مراجعه به دفتر خانه بايد عقد نامه، شناسنامه و كارت ملي زوجه و ترجيحا كپي كارت ملي و شناسنامه زوج به همراهتان باشد . در صورتي كه عقد نامه در اختيار نداشتيد تقاضاي رونوشت از دفتر خانه نماييد .

طلاق

س ) نحوه درخواست صدور اجرائيه چگونه است ؟ج ) زوجه پس از مراجعه به دفتر خانه ازدواج به همراه مدرك در خواست صدور اجرائيه مي نمايد و سر دفتر پس از درخواست زوجه اجرائيه به ميزان مهريه تقاضا شده صادر مي نمايد و از طريق پست به نشاني زوج ارسال مي نمايد – ( ابلاغ اول )

س ) در اجرائيه ثبت چه تعداد سكه ميتوان مطالبه كرد ؟ج ) در اجراي ثبت زوجه مي تواند ۱ سكه تا كل مهريه مندرج در عقد نامه را مطالبه نمايد و اين بستگي به نظر زوجه دارد بحث ۱۱۰ عدد سكه در خصوص اجراي ثبت مطرح نمي باشد .

در صورت نياز به مشاوره حقوقي خانواده با ما در تماس باشيد.

س ) فوايد مطالبه مهريه از طريق اجراي ثبت چيست ؟ج ) ۱ – هزينه كمتر نسبت به مطالبه از طريق دادگاه۲ – مدت زمان آن كمتر از طريق دادگاه است۳ – امكان ممنوع الخروجي زوج۴ – توقيف اموال زوجس ) پس از ابلاغ به دفتر خانه به كجا بايد مراجعه نمود ؟ج ) پس از ابلاغ دفتر خانه زوجه به همراه مدارك به اداره اجراي ثبت مراجعه مي نمايد پس از ثبت و تشكيل پرونده مجددا براي زوج ابلاغ ( دوم ) فرستاه مي شود كه پس از گذشت ۳ هفته زوجه به اجراي ثبت مراجعه و اقدام به معرفي مال و توقيف آن و همچنين ممنوع الخروج نمودن زوج مي نمايد ( لازم به توضيح است كه مال معرفي شده نبايد جز مثتثنيات دين باشد )

س ) اگر زوج ممنوع الخروج شود براي رفع آن چكار مي تواند بكند ؟ج ) زوج مي تواند مهريه مطالبه شده را پرداخت نمايد يا اگر توانايي پرداخت ندارد مي تواند با تقديم دادخواست اعسار از پرداخت مهريه از دادگاه تقاضاي تقسيط مهريه نمايد . در صورت صدور حكم قطعي تقسيط مهريه زوج مي تواند از اداره اجراي ثبت تقاضاي رفع ممنوع الخروجي نمايد .

كساني كه استحقاق يا شرايط دريافت مستمري شخص متوفي را دارند ۱ – همسر دائم بيمه شده متوفي
۲ – شوهر = مشروط بر اينكه ۱ – تحت تكفل زن بوده باشد ۲ – سن او از ۶۰ سال بيشتر باشد ۳ – از كار افتاده باشد ( طبق نظر كميسيون پزشكي ) ۴ – هيچ گونه مستمري از سازمان دريافت نكند.
۳ – فرزند پسر متوفي = در صورتي كه سن آن كمتر از ۲۰ سال تمام باشد ۲ – به علت بيماري يا نقص عضو طبق گواهي كميسيون پزشكي قانوني قادر به كار كردن نباشد ۳ – پس از سن بيست سالگي به شرط اينكه در مقطع دانشگاه مشغول به تحصيل باشد .
۴ – فرزندان دختر در صورتي كه مجرد بوده و فاقد شغل باشند.
۵ – فرزند خوانده : فرزند خوانده نيز در حكم فرزند حقيقي بوده و از كليه حقوق قانوني بهره مند مي شود .
۶ – پدر و مادر متوفي = در صورتي از مستمري برخوردارند كه ۱ – تحت تكفل او باشند ۲ – سن پدر از ۶۰ سال و مادر از ۵۵ سال تجاوز كرده باشد ۳ – و يا اينكه از كار افتاده باشند و از سازمان مستمري دريافت نمايند .

برگرفته از مجموعه مقالات وكيل حقوقي سجاد عروجي در صورت نياز به مشاوره حقوقي يا وكيل خانواده با موسسه حقوقي در تماس باشيد.

براي مشاوره حقوقي با ما در تماس باشيد.

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 1
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 10
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13
  • بازدید ماه : 31
  • بازدید سال : 370
  • بازدید کلی : 3198
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی